Over ons

Ik ben Bo, fotografe van opleiding en getrouwd met Kristof. Samen hebben wij twee kindjes, Kate, geboren in 2017 en Lloyd, geboren in 2020. Het kindjes krijgen ging niet zonder slag of stoot, mama-zijn is sindsdien a way of life geworden en daardoor staat het carrière maken op een erg laag pitje. Of beter gezegd, er was zelfs geen pitje meer!

Meer dan ooit ben ik ervan overtuigd dat ik een job wil doen die ik in de eerste plaats heel erg leuk vind, maar waar ik ook mijn creativiteit in kwijt kan en door gepassioneerd kan zijn. Met een vaste job en fotografie on the side, ben ik stilletjes op zoek gegaan naar wat verandering die het vuur weer kan aanwakkeren. En wat beter dan van je hobby je beroep maken? Mooie foto’s maken, check. En al helemaal van mooi aangeklede kinderen. Dus webshop open doen met mega mooie, duurzame en kwalitatieve kleding en spullen? Check!
Er zijn grote plannen om deze twee te combineren. Hoe? Dat zullen jullie in de toekomst kunnen ontdekken. Hoe sneller onze webshop groeit en bloeit, hoe sneller we die dromen kunnen verwezenlijken. En oh, laat dat snel zijn, want ik heb er zin in!

Met deze webshop willen wij een leuke, zorgvuldig selectie aan duurzame en ecologische kleding, speelgoed en lifestyle producten aanbieden. We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit uit te zoeken voor onze, maar ook voor jullie kinderen en daarnaast ons steentje bij te dragen aan de natuur. We zijn voorstander van lokaal kopen en je zal dan ook verschillende Belgische merken kunnen terugvinden in onze shop, daar zijn we trots op! En als we dit alles kunnen realiseren met behoud van stijl (want eerlijk, het oog wil ook wat…) dan hebben we de jackpot gewonnen! We zullen naarmate we groeien steeds meer merken toevoegen aan ons aanbod. 

Ik help jullie super graag verder met het uitzoeken van leuke spullen voor jullie kleintjes en als je vragen hebt, stel ze gerust! 

 

Foto door Elke Van den Ende